måndag 8 juli 2013

Hemma hos...

Idag spenderades eftermiddagen i "Glesbygd" (som Anna-Karin själv kallar det). I Fröken Gröns mysiga trädgård närmare bestämt. Det är verkligen något visst med att få sig en titt i en trädgård som man sett så mycket på bild. Man känner igen det mesta men ändå känns det helt annorlunda. Stort tack Anna-Karin för att vi fick komma till Solhäll! 


 

Hos Anna-Karin finns massor av charmiga och egensinniga dekorationer i trädgården, utöver alla fina växter förstås. Den starka solen som vi njutit av idag gjorde tyvärr mina bilder lite väl ljusa men jag tror att det går att få en känsla för de härliga miljöerna ändå. Vi fick också ta en titt inne i den supercharmiga gamla smedsbostaden. Glasverandan är jag inte det minsta avundsjuk på. Blink, blink. 


Förutom Marina, Tamara och jag, så var även Jessica där hos Fröken Grön. Eftersom de delar tomtgräns så fick vi oss en bonusvisning av hennes trädgård också. Här visar Jessica sin läckra astilbe-rabatt för Marina.  


Tack tjejer för en härlig eftermiddag!

3 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Tack själv för en härlig dag och för den fina blomman!
Roligt att se sin egen trädgård genom någon annans kameralins, - så fina bilder du har tagit! Ser redan fram emot en ny lite re-union på Bäckaskog i augusti. Må gott så länge!
Kram!
/Anna-Karin

Marina sa...

Tack för sällskapet idag!
Håller med om solljuset. Det är inte optimalt att fotografera då men men...

Lite mindre sol idag verkar det som. DÅ kan man roa sig i trädgården :)

Kram

Livet på solsidan sa...

Tack för både sällskap och skjuts. Det var supertrevligt att ses!

Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails