fredag 5 juli 2013

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig

Hela min höstrabatt är en enda lång kavalkad i man-kan-väl-få-ändra-sig-blommor. De första har blommat ett bra tag nu, nämligen zinniorna Thumbelina. Jag har inte gillat zinnior tidigare. Har tyckt att de har lite för stela blommor. Men nu när jag sett hur lätta de är att driva upp från frö, hur länge varje blomma står och hur många färger det finns, så är jag benägen att ändra mig. 


En del annat  (som jag heller inte gillat tidigare) har stora knoppar. Snart är nog hela rabatten färgsprakande. Färgkullan blommar redan och flera solhattar har feta knoppar. Då får jag visa en helhetsbild. 


Idag har jag, precis som jag hoppades, blivit klar med all målning av planket. Nu är alltså precis all målning avklarad, både på in- och utsida. Återstår att göra en grind, så är hela plank-projektet klart. Det har ju bara tagit tre somrar!

4 kommentarer:

Marina sa...

Jag har också en del "man är väl inte sämre än man kan ändra sig blommor" men Zinnian har jag inte börjat gilla ännu. Det kommer kanske???
Numera gillar jag dahlior lite mer än tidigare och höstsilverax gillar jag numera.

Kram

Nora sa...

Som jag känner igen mig (även om jag inte har fastnat för zinnior än). Alunrot och Lammöron däremot har gått från "vill absolut inte ha" till "måste ha". Tur att man får ändra sig:-)
Ha en fin helg!
Kram!

Mina Gröna Tankar sa...

Den rabatten är ju en underbar påminnelse om att man inte ska ha så stelbenta tankar!

Livet på solsidan sa...

Fint och färgglatt med zinnior. Ändra sig är en rättighet och jag gör det hela tiden...

Så snygg skuggrabatten är med det målade planket i bakgrunden. Ja, den är snygg även utan plank, men det blev än lite bättre.
Och du, det är inget litet träd du visar på månadsbilden. Snyggt!

Ses på måndag! Kul :)
Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails