torsdag 25 juli 2013

Mera rosor

Det blir rosor även i dagens inlägg. Dessa sitter visserligen i vas. Jag har inte varit någon rosfantast tidigare, men blir det mer och mer. Rosor verkar dessutom trivas rätt bra hos mig (peppar, peppar) och drabbas inte av annan ohyra än bladlöss. Det kan jag leva med. 


Jag skulle rätta till en gren på Generous Gardener som sitter i rostornet, men då gick den av. En blomma var utslagen men resten var bara knoppar. Fast inte verkade de bry sig så mycket om att de satt i vas. Det slog snällt ut ändå. 


I den lilla plåtburken var det violpastiller när jag fick den men nu är det tändstickor. Bra att kunna kamouflera en ful tändsticksask, tycker jag. Rosa, fluffiga rosor och lavendel passar bra ihop. Jag hoppas att ni noterade de oerhört snygga golvsocklarna som skymtar på de översta bilderna också.


På eftermiddagen kom det lite regn, kanske 2 eller 3mm. Det var välbehövligt, även om det nog skulle behövas mycket mer för att allt som blivit brunt och gult hos mig skulle pigga på sig. 

2 kommentarer:

Marina sa...

Mer regn behövs absolut men det lilla som kom gjorde ju ingen skada i alla fall. Jag vattnar mest grönsaker och nyplanterat men när det hänger på andra ställen i rabatterna så får slangen stanna en stund där över också. Stjärnflockan är känslig.

Jättefin ros i vas och mycket söt ask. Jag älskar viol!

Kram

Jessica, grannen sa...

Fantastiskt fin ros och golvsocklarna var ju heeelt underbara! ;)

Related Posts with Thumbnails