torsdag 4 juli 2013

Månadsbild ~ Juli

På månadens månadsbild är den största förändringen skuggrabatten. Den syns tyvärr knappt ur det här perspektivet och ser dessutom löjligt liten ut. Det är den verkligen inte i egentligen. 


Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och grundmålat baksidan av planket. Jag har dragit mig för det och inbillat mig att det skulle ta jättelång tid. Det gjorde det inte, drygt två timmar bara. Nu är det bara den sista strykningen kvar. Vem vet, det kanske blir klart imorgon. Det var förresten tur att det inte tog längre tid än det gjorde, för en miljard irriterande småflugor höll på att driva mig till vansinne innan jag blev klar. De verkar gilla lukten av färgen, och säkert av mig också när jag började bli varm. 


4 kommentarer:

Nora sa...

Wow - vilket fantastiskt träd! Är det kastanj?
Så snyggt med det mörka planket mot allt det gröna!
Kram!

Hanna sa...

så fint i trädgården.
kram
Hanna

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vilken mäktig kastanj(?)! Lycka att ha plats för ett sådant träd. Månadsbilden ja.. Har helt kommit av mig med det. Får nog göra ett retroaktivt inlägg..
Kram!

Marina sa...

Härlig känsla när man äntligen kommer till skott och får gjort det där som man skjutit på ett tag.

Ja, vi ses på måndag. Ska bli kul! Jag behöver vara hemma absolut senast 17.30, gärna lite innan, men om det passar dig så kan vi absolut samåka.

Kram

Related Posts with Thumbnails