måndag 1 juli 2013

Lite här och lite där

Det känns som att jag mest yrt runt idag. Klippt lite här, rensat lite där och stöttat upp sånt som verkat hängigt. Hallonen har till exempel blivit stöttade. Det verkar bli mycket hallon hos mig i år. För första gången. Jippi! Jag älskar hallon. 


Utöver stöttandet och rensandet så har jag gått runt med en syrénplanta. Jo, faktiskt. Jag köpte en Beauty of Moscow i fredags men jag vet inte var jag ska ha den, så jag har försökt prova mig fram lite. Den ska stå så den syns och så att doften inte "går till spillo", men samtidigt vill jag inte ha den som en ensam solitär någonstans. 


Just nu lutar det åt att den får bli granne med deutzian (som förresten snart ska till att blomma), nära altanen men ändå med space runtom. Vill ju tänka lite på klippvänligheten också. 


Många rosor börjar bli riktigt fina nu. Mme Boll är verkligen inget undantag. Blommar rikligt och länge. 

3 kommentarer:

Marina sa...

Det låter som att du och jag haft mycket snarlika dagar - lite här och lite där, lite det och lite detta...

Kram

Rosor och ruiner sa...

Det låter som en trevlig dag, gå runt med en planta och fundera, med sommar i lurarna =) Sarah DF har jag inte lyssnat på ännu, men igår blev det Gynning och idag blev det Kristian (mycket känslofyllt program)

vad kul att du visar steg för steg i skuggrabatten, sånt gillar jag, och så är det rätt kul att gå tillbaka och se själv sen!
Ha det gott och fortsätt njuta i din trädgård!

Nora sa...

Visst är det underbart att göra lite här och lite där och samtidigt njuta av trädgården? En sån dag har jag också haft:-)
Kram!

Related Posts with Thumbnails