tisdag 27 oktober 2009

Borde man kratta?!

Nej, jag kommer inte att kratta upp alla björk- och boklöv. Inte nu i alla fall. Jag var ute och planterade järneken och den blev riktigt fin där bredvid trappan. Tog mig en närmre titt på blodboken också. Den är så snygg i färgen nu och det njuter jag av från matrummet.Ser ni spöket bland löven?Jag blev kär i järnek för många år sedan när jag bodde i England. Där fanns det en enorm järnek på skolgården. Stor som ett träd. Så stora får jag verkligen hoppas att mina buskar inte blir för då skulle jag inte komma in i huset. Det är nog ingen risk. Bladen är i alla fall lika snygga som på den där i Sheen.


Nu ska jag åka hem till pappa och mamma för att dricka födelsedagsfika.
Grattis Pappa!

3 kommentarer:

Skoogstrollet sa...

Hihi, vad kul, jag antar att det är din egen skugga du har fångat så snyggt.

Det är alltid kul med nya växter, men jag vågar knappt gå på rea, jag borde ju hålla i pengarna. Men amaryllislök för 20 kr känns lockande. Minst en vill jag ju ändå ha varje år.

Ja, visst är det tråkigt med förkylningar, speciellt när du nu är ledig också. Här dras jag också av en förkylning. Det är mest tryck över bröstet, täppt näsa och infektionstemp som gjorde att jag valde att gå hem igår. Jag är ju inte jättedålig, men när huvudvärken kom valde jag att ta en paus från alla barns hostande och nysande samt rinnande näsor på förskolan. Jag vill ju få en chans att bli frisk någon gång! Om jag ändå kunde närka av en förbättring ...

Vad gäller fetvadd så åker den fram i en schal om jag har ont i nacken, då värmer det gott.

Krya på dig och njut av din lediga vecka!

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin,
Tack! Jag ritar upp bokstäverna efter en mall och sen målar jag för hand. Jag tycker att det är jättesvårt att använda schabloner och få det snyggt.
Vi krattar inga löv nu utan tar allt till våren.
kram

Marina sa...

Så du har varit på Solhaga, det är bara 4 km från mig.
Det är vackert med löv på gräsmattan och vi räfsar inte bort alla men en del åker in i rabatterna för att vara skydd och jordförbättring där.

Nu är jag ledig i fem dagar! Kram!

Related Posts with Thumbnails