tisdag 17 november 2009

Anar ett mönster

Satt här och drack en kopp eftermiddagste. Kom på att jag ville visa en av mina favoritburkar. Burkar blir liksom en naturlig följd av tedrickande. Jag har en hel driva. De flesta är inte så märkvärdiga, kommer från Ica och så. Min favoritteburk har jag fått av mormor. Den har text på ryska och är i precis lagom storlek.


Men det jag gillar mest med just den här burken är? Just det. Mönstret. Det där slingriga, med små tulpaner i. När jag satt där och stirrade på fotona av burkmönstret kom jag på vad jag fotade igår kväll. Mina ljuslyktor som jag fått av en före detta kollega från Norge. De är mycket mer glittriga än det jag vanligtvis gillar men de har ju ett så snyggt mönster. Snirkligt, som bildar skuggor när man tänder ljus i dem.

Tänker jag rätt på saken så är det här ett mönster som återkommer lite här och där. Hur såg till exempel pumpan ut som jag karvade på Halloween? Vad sitter jag alltid och klottrar på tråkiga föreläsningar? Kanske är det därför jag är så förtjust i gammaldags skrivstil. Har försökt komma på hur jag ska kunna lägga till en finare stil på min header. Någon som har en idé? Min dator vill inte alls vara med om att jag laddar ned gratisfonter från nätet. Den säger blankt "Nej!". Hur gör ni era snygga headers?

6 kommentarer:

Marina sa...

Jag har ju inget avancerat på min header så de tär säkert någon annan som svarar bättre (jag har gjort min i picasa som ett collage).
Fin burk, jag dricker också te och gillar burkar.

Ha det bra! Kram!

Marina sa...

Jag har också problem med storleken men åt andra hållet - förstora. Om du tittar noga så ser du att min header inte passar på högersidan. Jag brukar krympa och/eller fra ihop men det brkar ändå bli så att den går utanför. Jag ger upp till slut! Men du kan säkert få bättre hjälp av någon anna, jag är inte jättebra på sånthär.
Långa kommentarer är bara kul tycker jag. Kram!

Bland Blommorna sa...

Liksom dig har jag också en förkärlek till téburkar (som sagt, det blir ju en del.) och liksom dig så har jag ingen aning hur man ändrar fonter. Jag har helt enkelt accepterat att alla andras bloggar är snyggare än min.

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Hejsan! Håller med dig att burken är jättefin. Sedan blir den ju ännu finare när den betyder någon speciellt också. Många kramar från Emilia

Fröken Fräken sa...

Mina favorittheburkar är de som det sitter små etiketter i på insidan, där min mamma har skrivit vad det är för slags the. Min mamma lever inte längre men det är som mysigt att hitta små spår av henne sådär...
Jag brukar inte ha några problem med att ladda ner gratistypsnitt. Har du på något vis låst datorn så att den inte tillåter att man laddar ner saker från nätet??

Related Posts with Thumbnails