måndag 23 november 2009

Jippi Jippi Jippi

Tror knappt att det är sant, men jag vann faktiskt Ellinors utlottning av det vackra halsbandet! Jag som aldrig, aldrig brukar vinna något. Det ska bli jättespännnade att se hur det ser ut i verkligheten. Jag tror att det kan passa till det mesta i klädväg. Kanske något att ha på julafton.

Och som om detta inte vore nog så har Jenny med bloggen I mitt gröna hjärta skickat en award till mig. Min första. Tack snälla! Det ingår i priset att man ska skicka den vidare till 15 nyupptäckta bloggar. Så många kan jag nog inte få ihop, men jag skickar den till några duktiga bloggerskor som är ganska nya för mig, nämligen: A Cup of Emilia, Lindas vita lantliv, Snövita Drömmar och Madickens värld. Dessutom vill jag skicka den till Marina med bloggen Marinas Trädgård eftersom det var hon som inspirerade mig till att själv börja blogga. Trots att vi inte ens känner varandra.

Vilken kväll! Imorgon ska jag fota lite av det jag har fixat med ute. Hoppas att vädret är lite roligare då. Ha en fortsatt fin kväll allihop! Det ska jag sanneligen ha...

8 kommentarer:

Marina sa...

Grattis till vinst och award! Nä, vi känner ju itne varandra men det känns ändå lite så när man ger o tar genom bloggen.
Jag tackar så mycket för awarden, så klart är det kul att få uppskattning även om jag aldrig kan välja ut vilka som ska få av mig. Gillar ju alla jag besöker på olika sätt.

Ha en bra kväll! Kram!

Gillberg sa...

Ja, grattis!! :D
Har kikat runt lite på Din blogg. Och Du har det verkligen jättemysigt här inne hos Dig! Kommer definitivt att fortsätta följa Dig!

Kram Ellinor på Gillberg

Thorins Trädgård sa...

Hallå Karin, grattis till vinsten och awarden! Den är du värd! :D

Marit

Lindas Vita Lantliv sa...

Å tusen tack! vad gullig du är :) Ska ta med den i mitt nästa inlägg...nu ska jag kika runt lite på din fina blogg!

Kram Linda

Lindas Vita Lantliv sa...

å glömde...grattis till din fina vinst :)

Madicken sa...

Oh, tusen tack! Vad glad jag blir! =O)

Jättegrattis till din vinst och din award! Jag har inte hunnit titta runt så mycket hos dig än, men jag kommer gärna tillbaka!

Ha en bra vecka! Snart är det advent! Myyys! ;O)

Kramis!

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Åhh tack så mycket för ditt award! Vad glad jag blir :) Västergården har verkligen helt underbara saker! Kramar från Emilia

Nyanser av vitt sa...

Grattis karin till det vackra halsbandet. Sköt om dig
kramis

Related Posts with Thumbnails