söndag 1 november 2009

Pumpalykta

Mitt enda bidrag till Halloween-stämningen var i år denna pumpa. Ganska hård att karva i men kul. Jag började med att rita upp ett mönster men det fungerade inte så bra att följa, så därför tog jag bort mönstret igen. Det var enklare att skära på fri hand.Tyvärr gör blixten på kameran att pumpan lyses upp lite väl mycket. Man ser inte riktigt hur fint det lyser genom mönstret. Bilderna är tagna vid ett-tiden i natt och då var det lite gnistrade frost på trätrallen också. Det syns lite på bilderna. Månen var uppe, så det blev inte helt kolsvart.
Förutom pumpan så har jag börjat sticka lite. Det visar jag när jag är lite mera klar med alstren. Jag har målat lite också på sista tiden men det visas också vid ett senare inlägg. Nu ska jag åka och hjälpa till att lägga tak på pappas och mammas uterum. Hoppas jag inte blåser bort bara...

3 kommentarer:

Marina sa...

VIlken fin pumpa! Jag hade bara en i år och det blev en vanlig gubbe av den. Annars har jag brukat ha två och då har det blivit en vanlig med ögon mm och en har jag gjort lite mer sirlig.
Jag har börjat virka på en väska nu. Kul!

Kram!

catthie sa...

Hej
gillar din pumpa blev nyfiken på det du stickar samt målar - hoppas på en titt sen :)
kramen Catthie

Immix sa...

Wow! Vilken snygg pumpa!

Related Posts with Thumbnails