tisdag 29 december 2009

Godis för små vänner

Jag har fixat lite smarrigt åt mina småfåglar idag. Ett "äpple" med kokosfett, fröer och nötter, en kokosnöt fyllt med massa smaskigt och så den vanliga fröautomaten förstås. Det hänger vid hörnan av altanen och småfåglarna brukar hitta dit ganska snabbt. De gillar att avenbokshäcken finns i närheten och precis nedanför ett syrénbuskage. Praktdeutzian har blivit ganska rejält nedklippt så där går det inte bra att gömma sig för tillfället. Men till nästa vinter har den säkert växt till sig igen.


När jag skulle fota fåglarna var de väldigt svårflirtade. En liten talltita och en blåmes var allt som fastnade på bild.
Nu är det snart dags för middag och ikväll ska jag absolut titta på Förnuft och känsla på TV (kl. 20.00 på SVT2). Jag är riktigt svag för brittiska kostymdramer. Är det dessutom Jane Austen så kan det knappast bli bättre.
Ha en fin kväll allihop!

4 kommentarer:

Lily´s nya... sa...

Tack för tipset! Är också svag för kostymdramor och Jane Austen..
Kram Lily

Annika Christensen sa...

Konstigt det där med fåglarna iår.
Här är så lite fåglar jämnfört med förra året. Hörde att det var någon stor fågeldöd i våras men nu kommer jag inte ihåg hur och varför.
Jag fick inte en ända fågel på bild när jag skulle fota.
Ha det gott
annika

A home far away sa...

Hihi, ja djur är inte det enklaste att fota, kanske särskilt fåglar:)

Kram Gunilla i Singapore

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Jå då man kan dricka varm choklad med grädde fortfarande. Tyvärr hann ju inte vi det denna gång men man törs ju verkligen inte chansa på att man blåst ut ljus när man har den där otäcka känslan i magen. Får bli en annan gång.
Gott Nytt År!
Kram Agneta

Related Posts with Thumbnails