onsdag 2 december 2009

Nu är det här

Idag kom det. Halsbandet jag vann på den mysiga bloggen Gillberg. Det är verkligen lika fint i levande livet som på bild. Dessutom var det en väldigt fin hälsning med i paketet, skrivet med fantastisk handstil och med sotade kanter. Så snyggt! Tack, snälla Ellinor.

När julen närmar sig brukar jag inte bara lyssna på julmusik, utan jag dammar även av lite gamla julfilmer. Här är tre charmiga julefilmfavoriter:
Kate Winslets engelska hus är så himla mysigt. Där skulle man vilja gå loss med julpyntet!
Massor av favoritskådespelare; Laura Linney, Liam Neeson, Colin Firth och Emma Thompson för att nämna några. Och England, återigen...
En gammal goding som håller än. Jättecharmig och rolig. Det enda som stör är att Sandra Bullock springer omkring med en oinslagen julstjärna ute i snö och is. Vet hon inte att de är väldigt köldkänsliga?!
Ha en fin kväll alla där ute i bloggvärlden!

6 kommentarer:

Hanna sa...

Åh grattis till din vinst!!
Jag kollade precis på The Holiday, brukar oxå damma av gamla julfilmer :) Men while you were sleeping tror jag inte jag har sett...

Jag ändrade lite i texten i inlägget, läste att växten är fridlyst... :/

Ha d gott!
Kram Hanna

Gillberg sa...

Va kul att Du gillade halsbandet! Ska berätta detta för min syster som har gjort det. Då blir hon glad!! :D

Ja visst är det mysigt med julfilmer. Och julstjärnor ska man visst vara försiktig med det är sant! Därför har vi mer tidningspapper på jobbet än jag tror de har på ett mindre tryckeri... ;D Prassel prassel prassel!!

Kram Ellinor på Gillberg

Gillberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Grattis såå till din vackra vinst!!!

Åå just filmer i min smak,,må bra filmer!!!!Älskar dem alla..till listan kan läggas alla hugh grant filmer med!!;)

Kvällskram ♥ Millan

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Hejsan Karin!
Grattis till vinsten. Halsbandet är jättefint på dig! Tack för den fina komplimangen om fotot. Jag tycker verkligen att du ska testa PS. Det är ett jättebra program. Jag har aldrig testat Picasa så jag vet inte om PS varken är lättare eller svårare.

Men när jag började använda PS så köpte jag en bok om hur man skulle använda det. Boken har hjälpt mig jättemycket. Jag ser också att du har väldigt bra filmsmak. Jag är storm förtjust ialla dem filmerna, särkilt nu till jul! Kramar från Emilia

Nyanser av vitt sa...

Grattis till jättefin vinst.
Imorgon ska jag starta en liten julutlottning. Välkommen vännen
kramis

Related Posts with Thumbnails