torsdag 31 december 2009

Tack för i år!

Såhär i årets sista skälvande timmar ska man väl sammanfatta antar jag. Årets första halva handlade mycket om jobb eller snarare om bristen på jobb. Aldrig hade jag trott att det skulle bli den stora utmaningen med att flytta hit till Skåne. Jag har ju tio års erfarenhet som lärare och helt plötsligt stod jag där med endast lite strövikariat här och där.
Sommaren kom, och var nog den finaste och varmaste jag upplevt sedan jag flyttade hit. Grönsakslandet utökades, planer för nya rabatter tog form och den stora gräsmattan klipptes, om och om igen. Att som ensam tjej flytta till hus medför utmaningar som man inte riktigt föreställer sig. Krånglande gräsklippare, spillvattenpumpar som stannar och hängrännor som trillar ner tillhör visst vardagen.

Bloggen har under sista halvan av 2009 fått stort utrymme. Så sent som i maj hade jag inte den minsta tanke på att börja blogga, men så började jag titta på andras trädgårdsbloggar och blev sugen. Jag skaffade en kamera och satte igång. Det har givit mig mycket mer än jag kunde ana. Att få inspiration och idéer av andra, och uppmuntrande ord från nya bloggvänner är jätteroligt. För trots att jag inte träffat någon av er i levande livet, känns det ändå som jag känner er.

Nu ser jag fram emot ett nytt, spännande år tillsammans med er alla. Jag har massor av planer för mina rum, både ute och inne. Det får kanske bli temat för nästa inlägg: Planerna för 2010!

Ha nu en riktigt fin nyårsafton och ett fantastiskt
Gott Nytt År!!!

4 kommentarer:

Marina sa...

Jag är så glad att jag kan få följa dig och dina planer. Ska bli kul att se vad du kommer att göra med trädgården under året (och annat i livet/huset också så klart). Vem vet, kanske kommer vi att kunna ses på någon bloggträff under kommande år.

Gott nytt år!

Hem och Harmoni Marie sa...

Gott nytt år! Hoppas du får en trevlig avslutning på 2009.
Kram Marie

Helena sa...

Gott nytt år, Karin!

Kram
Helena

Fröken Fräken sa...

Ja, visst får man otroligt mycket genom bloggen! Så inte kan man hålla sig så länge från att blogga då, och särskilt inte heller när man blivit frisk och återfått inspirationen! Hoppas att 2010 blir ett riktigt toppenår för dig!

Related Posts with Thumbnails