lördag 2 januari 2010

En nattugglas funderingar

Året har börjat lugnt och bra, tycker jag. Min vana trogen, har jag totalt vridit om dygnet. Är en riktig nattuggla, men nu måste jag börja vrida tillbaka igen innan jag börjar jobba efter Trettonhelgen. Det går inte för sig att gå till sängs vid två, och sedan läsa i en halvtimme!

Var ute på en härlig promenad mitt på dagen i det underbara vädret. Frosten bet lite i kinderna men solen sken så fint att jag glömde bort att frysa. Såna här fina dagar skulle man ju vilja fota allt man ser, för det är så vackert.

Det ska bli kul i år att bygga upp ett litet fotoarkiv i datorn. Har ju bara haft digitalkameran sedan september så varje årstid blir ny att fota. Det ska till exempel bli så roligt att fota alla vitsippor jag har på tomten om våren och liljekonvaljerna och kastanjeblomningen och dagliljorna och ...

Ja, det finns hur mycket som helst. Men just nu ska jag fortsätta njuta av att vi har minusgrader och lite, lite snö. Imorgon blir det samlarmarknad. Det är i alla fall vad skyltarna säger, även om jag tror att loppis nog ligger närmre sanningen. Men kärt barn har många namn och loppis är gott nog. Nu ska jag hoppa i säng. Hör och häpna. Klockan är ju bara barnet!

1 kommentar:

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Vilka vackra bilder. Ja dags att börja komma in i rutinerna snart. Men vet du, jag tycker det är skönt med rutiner :O)
Ja jag hoppas också vi ses :O) lika ofta som vi gjort 2009.
Sköt om dig
Kram Agneta

Related Posts with Thumbnails