måndag 4 januari 2010

Ny termin, ny almanacka

Snart börjar jag jobba igen och då kändes det passande att byta försättsblad på almanackan. Höstbilden funkar inte bra längre, så jag målade en lite vintrigare bild. Har aldrig målat fåglar förut så resultatet blev väl därefter. Men det får duga ett tag. Tills en vårbild krävs.


Måste bara slutligen få gnälla lite över min eländiga natt. Jag hade jättesvårt att somna, låg och vred mig av och an i två timmar. När jag äntligen somnat och sovit i drygt en timme väcktes jag av att en j*a mus började knapra i väggen. Det var bara att gå upp och banka i väggen, i rejäl ilska kan jag meddela. Musen försvann, men jag kunde förstås inte somna om. Grr...

10 kommentarer:

Marina sa...

Men oj! Har du målat den själv???? Jag kan itne rita alls och im poneras så av dem som kan. Jättefin! Kram! (hoppas musen håller sig borta nu)

Skoogstrollet sa...

Vilken fin bild. Den passar ju verkligen till årstiden.

Ja, ännu lever jag ju inte läsårsvis igen, så jag fortsätter byta till ny almanacka varje år. Frågan är bara om det räcker med en väggalmanacka?

Pojkvännen har redan fått en så jag kan hålla reda på både mina och hans uppdrag även här, samt om hans son som dyker upp regelbundet.

Hemma kör jag med mobilen samt en whiteboard uppdelad i rutor med hjälp av sidenband med plats för fem veckor. Varje månad flyttas datummagneterna till rätt dag, så är jag lagom uppdaterad.

Mer vet jag efter morgondagens samtal. Jag tror det kan ge positiva nyheter, men vi får se om min intuition stämmer att jag redan fått det. I så fall behövs nog en almanacka i handen också.

Annika Christensen sa...

Lyckost dig som har det konstnärliga i fingrarna det har inte jag. Mitt sitter i ögat hi hi
Attans mus såndt blir man ju galen på. Hoppas att han hittar något gott någon annanstans.
Annika

Ljuva Lantliv sa...

Så vackert du målar, verkligen imponerande! Hoppas din lilla fridstörare i väggen försvinner så du får sova. Kram Anna

liven sa...

Heisann!!
så flink du er å male !!
Håper natten din har vært rolig og at det ikke har vært ubudne gjester hos deg!!
Ser du er klar for hagearbeid i innlegget under her :o)
En lignende saks kjøpte jeg meg og den er veldig god å klippe med! Enn så lenge bruker jeg den innedørs!

Ha en fin dag....og kos deg :o)

Fröken Fräken sa...

Jättevacker domherre tycker jag!
Det här med att ha svårt att somna vet jag hur det är! Hur trött jag än är ligger jag där och vrider mig. Medan herr Fräken kan somna på femton sekunder.. fast någon mus i väggen har jag aldrig störts av!

Livet på Vestergård sa...

Tack för hälsningen inne hos mig !
Vad roligt att börja ny termin med ny bild på almanackan. Tänk om man kunde måla så fint!
Hoppas att du får sova bättre i fortsättningen. Kram Kicki

Helena sa...

Nämen, att du kan måla!!! Det visste inte jag! När jag tänker närmre på saken gick du i och för sig på bild medan jag valde musik, men ändå! Jättefin fågel (vad det nu kan vara för en sort).

Nordingården sa...

..." resultatet blev väl därefter"... DRIVER du med oss tjejen, det är ju en sån proffsig och snygg bild att jag aldrig skådat ngt liknande, jag trodde det var en köpt tryckt domherrebild!!! Läckraste almanackan i stan ju!!!

God fortsättning på nya året!! Mari.

Arne sa...

Hej min vän
Det vill gärna bli fina bilder som du målar. Undras om inte du fått en god portion av farfars målargener.
MVH Far

Related Posts with Thumbnails