lördag 30 januari 2010

Nygammalt

Igår var jag iväg till posten för att hämta min vinst från Nyanser av Vitt-Agneta. Det var en jättestor kartong och jag öppnade den förväntansfullt. Där var den, stationsklockan. Större än vad jag trodde den skulle vara och ännu finare. Tack återigen, Agneta!

Har inte lurat ut var jag ska ha den ännu. Den behöver ju hänga så det går att se den från två håll, eftersom det är klockor på båda sidorna. Här är den provisoriskt upphängd i köket för fotografering. Men den kan ju inte hänga i ett dörrhål...

Jag tycker det är lite extra roligt att det står "Grand Central - New York" på den. Där var jag för några år sedan och åt jättegod rökt fisk. Det finns nämligen en mysig och smarrig fisk- och skaldjursrestaurang/pub på centralstationen i New York.

För övrigt har "förrådsstol" nummer två fått sitt sista lager färg. Så nu har jag två vita reservstolar. Lite olika är de men passar ändå ihop.

Ha en fortsatt fin helg!

8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag röstar för en placering i en hall för klockan! Jag tycker att det finns så många fina väggklockor, men tyvärr är det inget jag kan ha hemma pga att jag stör mig på tickandet. Hur tyst det än är så hör jag det ändå..!
Klart att de stolarna hör ihop, mysigt att de inte ser exakt likadana ut!

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis till den fin-fina vinsten! En så lättplacerad kan jag tänka mig för en hall låter ju bra.
Det för tankarna lite till en vänthall... men då ska man väl förstås ha en stoor hall.. :)

Ha det gott, kram Marie

Jenny sa...

Hej Karin!
Grattis, var det du som vann den coola klockan!! :)

Dina stolar blev jättefina,min bonusdotter Tindra har en likadan som den till vänster. Den köpte jag på en antikaffär för 40kr och målade vit:)

Ha en trevlig söndag!

Kramis Jenny

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
bakom berget sa...

Grattis! Vilken tur du hade. Hoppas du hittar en bra plats att sätta den på. Den är ju så himla snygg.Försöker bota huvudvärken med lite Maja Hirasawa i högtalarna. Tack för kommentaren hos mig.
Kram Åsa.

Hanna sa...

Åhh, nu blev jag påmind om alla stolar jag har kvar att måla :P Tänk om man hade en privat målarservice... bara att lämna, och hämta tillbaka färdigmålat :)
Dina stolar va jättefina, passar fint ihop!
Och stationsklockan e ju så fin, jag har en sån i beredskap... till källaren :) Fast jag funderar på att måla den med :P

Ha en skön söndag!
Kram Hanna

Annika Christensen sa...

Vilken fin klocka..
Den skulle jag kunna tänka mig i växthuset...
Ha en skön söndag
Annika

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Den är verkligen snygg. Mååååååååste sätta upp min. Den har sin plats i hallen men det är det där med att genomföra :O)
KRAMIS
Jag har ju bott utanför NY i 8 månader så GCS fick många besök då vi alltid åkte pendeltåg in

Related Posts with Thumbnails