måndag 11 januari 2010

Silver och vitt

Har börjat ta bort julen lite smått. Eftersom jag gillar julen så mycket tycker jag den förtjänar att vara kvar till Tjugondedag jul. Jag tar inte fram julpyntet så tidigt och då vill jag inte heller ta bort det så tidigt. Imorgon kommer dock allt julbetonat att försvinna här hemma.

Jag skulle tro att det kommer att bli en hel del detaljer i vitt och silver som kommer att dominera framöver. Det är ju fortfarande väldigt mörkt ute och då kan det behövas något ljust inomhus. Jag är väl inte helt besatt av den där vita trenden som har regerat inredningstidningarna i evigheter. Allt behöver inte vara vitt. Men det ska erkännas att även jag målade mina väggar i vardagsrummet vita. Planerna för mitt allrum på ovanvåningen går visserligen i ljus pastell, men inte i helt vitt.

Mormors grandekorationer åker nu alltså ner i kartongen igen, men innan man vet ordet av är det dags att ta upp dem igen. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal, när åren bara går fortare och fortare?

5 kommentarer:

Marina sa...

Här är mestadelen av julen borta men inte ljusstake och stjärnor. Får se när jag känner för det.

Vitt är fint men som du skriver så tycker inte jag heller att allt behöver vara vitt.

Kram!

Millan sa...

Jag ska byta ut mina köksluckor i bok till vita men jag valde mellan det och mörkbruna. Jag har en viss tendens att tröttna på allt ändå efter en tid.
Julen har åkt ut här, lamporna gick sönder i adventsljusstaken och det var enklare att plocka ner än köpa nya...

Fröken Fräken sa...

Själv har jag alltid älskat att ha det ljust och vitt omkring mig, så jag ser det inte som en trend, utan som en nödvändighet. Jag har provat med starka färger och murrigt, men jag trivs helt enkelt inte med det. Speciellt inte med att ha det murrigt... Däremot har jag ju en del accentfärger hemma!

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Jag tar inte heller fram mina julsaker tidigt.
Jag gillar mina bokstäver och skyltar men blev lite full i skratt när jag inså att jag nu har 3 HOME skyltar :O)
Stor KRAM

Huset vid ån sa...

Ja, vad beror det på att tiden går så snabbt? Är det för att man börjar bli gammal? Fniss....Härliga silverkottar du visar från din mormor! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

Related Posts with Thumbnails