onsdag 27 januari 2010

Iris hjärtar Asien

De här små sötnosarna köpte jag i söndags. Då kunde man inte ens se en skymt av knoppar men nu har de redan slagit ut såhär mycket. Visst är de söta?

Visste inte riktigt vad jag skulle plantera dem i. Var inte så sugen på en vanlig kruka. Då kom jag på att jag kunde sätta dem i mina små asiatiska soppskålar. Passar fint i färg, tycker jag.Tack alla snälla bloggvänner där ute för tips om fiskrätter. Jag ska absolut använda flera av dem. Vem vet, jag kanske blir en riktigt fiskfantast. Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej Karin!:)

Till att börja med vill jag tacka så mycket för awarden jag fick! Åh, så glad jag blev!! Roligt att du tycker om min blogg! Jag gillar som sagt din mycket också:) Speciellt trevligt tycker jag det är att du skriver ganska mycket text varje dag och kommer med små personliga betraktelser. Anledningen till att jag inte tagit itu med awarderna än, är att jag inte riktigt vet hur man gör alla stegen...( skäms). Måste be sambon visa en gång för alla!;)Så fortsättning följer... Ska nu fundera ut sju saker om mig själv... Vilka ljuvliga irisar du visar idag! Det var väldigt sött att plantera dem i skålarna.

Ha en fin kväll och torsdag!

Kram

Bland Blommorna sa...

Bra idé att använda soppskålarna. Irisar tillhör mina favoriter. I höstas planterade jag en hel drös av dom som jag köpt på rea. Nu ser jag fram emot att se dem blomma i sommar.

Huset vid ån sa...

Hej Karin! Hoppas allt är bra! Vilka otroligt fina bilder du tagit på blommorna! Idag har jag Wilma "skruttan" hemma från skolan hon fick feber i natt efter att hon fått vaccinet igår! ( Så du hade rätt...Fniss) Det går nog snart över...Må så gott! Kram Therese

Med fingrarna i (j)orden sa...

Åh vad snyggt det blev med de blåvita skålarna till våririsarna. Jag har köpt tulpaner idag, men snart är det lökfrossa-tider!
Eva

Marina sa...

Jag tittade efter vårlöka på Maxi nu i kväll men denna veckan fanns där inga alls så det blev en bukett tulpaner och två primulor istället.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Underbara blommor!! De passade verkligen perfekt i de där skålarna!
Tyvärr kan jag inte komma på några goda fiskrätter - jag har aldrig lärt mig att tycka om fisk och äter aldrig fisk..

Anonym sa...

Hej!
En jättefin blog du har, mina komplimanger! Adde har hjälpt mig hit :) Han hälsar så mycket och säger att han tycker om designen på sidan. Ha en trevlih helg!

Kramar/ Eva och Adde

Related Posts with Thumbnails