måndag 18 januari 2010

Ordning och reda

Dagen har gått i förvaringens tecken. Jag tänkte först åka till Hörby för att köpa förvaringslådor men det blev in till Kristianstad istället. Till lågprisvaruhuset med tv:s i särklass jobbigaste reklam, enligt mig. Men de hade i alla fall bra lådor till rimliga priser och jag fick trevlig sällskap av mamma.

De hade dessutom glasburkar som var mycket billigare än på de ställen jag brukar köpa dem. Det blev några nya. Jag hade en del liknande sedan tidigare. Målet är att få bort alla påsar och kartonger ur skåpen och ersätta med glasburkar. Det får ta sin lilla tid.

Det har blivit väldigt mycket bättre ordning på mina pysselsaker nu. Två stora lådor med hjul och en massa smålådor inuti. Alla märkta och sorterade. Perfekt.

Ja, nu är det alltså bra ordning på både det ena och det andra härhemma. Dessutom kommer jag snart kunna hålla ännu bättre ordning på tiden också. Jag hade nämligen den stora turen att vinna den fina stationsklockan hos Agneta. Det var förstapriset i tävlingen på hennes härliga blogg; Nyanser av vitt. Kan inte fatta att jag haft sån tur att jag vunnit två förstapriser på så kort tid. Jag som aldrig har tur i lotterier annars.
Ikväll blir det nog Idrottsgalan på tv. Måste slappa lite efter allt rensande och sorterande ;)

Kram till Er alla!

4 kommentarer:

Marina sa...

Så fint med alla burkar o allt. Bra jobbat!

Kram!

Huset vid ån sa...

Verkligen ordning o reda! Vad duktig du har varit! Det måste vara kul att ha sån fin ordning! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Therese

Tant Ulrika sa...

Jättefint du gjort! =)

Ny tävling hos Tant..

http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_19.html

..med chans att vinna presentkort från en underbar inredningsbutik!

Kika gärna in o delta o ha en riktigt braig dag :)

Sjöboden sa...

Åh tack snälla du för berömmet :-D
Visst är det skönt så här i början på året att få lite ordning och reda! Nu ska jag kika runt här lite.

kram Caroline

Related Posts with Thumbnails