lördag 9 januari 2010

Vinterpromenad

Passade på att ta mig en promenad nu på förmiddagen innan Vinterstudion drog igång på allvar med Tour de Ski, skidskytte och annat kul. Det var inte riktigt lika kallt idag, bara -8 grader när jag gick ut och -6 när jag var tillbaka. Lite tungt är det att gå i vinterkängor och på oplogade vägar men härligt ändå.

Jag gick runt en del av den dalgång som finns här i närheten. En fin ekallé går man igenom och det går att se tvärs över dalgången. Det syns inte riktigt på bilderna att solen faktiskt nästan var framme. Den står ju så lågt på himlen.

På den sista bilden syns vägen som jag bor på. Man kan skymta mitt hus som en vit prick där bortom kullen.

Till sist vill jag tacka för alla sympatier och tips om sömnhjälp. Glädjande nog har jag haft lite lättare att somna de senaste nätterna, även om själva sömnen är ryckig och fylld av konstiga drömmar.

Trevlig Helg!

5 kommentarer:

Marina sa...

Tittar också på skidor och funderar på var Sara Lindborg tog vägen. Att det ska vara så svårt att få fram det i dagens tekniska värld!

Vackert idag också! Kram!

Millan sa...

Vackra bilder!
Skönt att sömnproblemen verkar lägga sig lite, trist när man inte kan sova.
Ha det så bra!
Kram

Huset vid ån sa...

Hej Karin! Läste i ditt tidigare inlägg att du har problem med sömnen....jag är likadan! Det är inte kul!Just nu har jag vänt på dygnet totalt....klockan är nu 04.25 så jag borde verkligen sova men har jättesvårt! Jag vet inte vad man ska göra? Jättefina vinterbilder du tagit! Verkligen vinterlandskap! Önskar dig en skön söndag! Kram Therese

Thorins Trädgård sa...

Hallå Karin, promenader och frisk luft är bra för sömnen. Ät ingen tung mat sent på kvällen.

Underbara vyer!

Marit

Fröken Fräken sa...

En hel ekallé! Ja, där ligger mina små plantor i lä...

Svårt att somna har jag också i perioder, och det är så lätt att man kommer in i dåliga tankevanor, man blir helt besatt av att man inte kan somna, man känner sig övertygad om att man inte kan somna denna kväll heller - och då gör man det inte så klart... Jag tror på att inte ta några tupplurar under dagen även när man sovit dåligt, försöka lägga sig och stiga upp vid samma tider varje dag och röra på sig under dagen.

Related Posts with Thumbnails