söndag 24 januari 2010

Nu blommar det

Det blev ett inlägg till idag, precis som jag trodde. Måste ju visa lite av det som blommar härhemma för tillfället. Var iväg för att handla lite mat och kom hem med en liten rosa primula. Den står bredvid mitt lilla smyckeskrin från London.

Det fick bli en grön växt till badrumsfönstret också. Orkidéerna som stod där har fått flytta. Hoppas att de ska blomma på en annan plats. Badrumsväxten är någon sorts bräken med fin, frodig grönska.

Min röda amaryllis, som var den första jag satte i höstas, har äntligen börjat blomma. Tanken var att den, med sin riktigt djupröda färg, skulle blomma till jul men tji fick jag. Den vita reaamaryllisen har däremot blommat snällt sedan jag köpte den efter nyår.

Var en sväng förbi min lillebror för att hämta ägg. Bilder på de tossiga hönsen blir det en annan dag. Hoppas att ni får en fortsatt fin helg därute. Tack för era hälsningar, jag blir så glad för varenda en. Kram!

4 kommentarer:

Marina sa...

Fräscht med lite nya vårväxter nu. Synd bara att det vara så kort tid bara.
Idag förärade jag mig själv med en miniorkidé. Den bör förhoppningsvis vara länge.

Kram!

Millan sa...

Man behöver lite blommor nu, de piggar upp.
Tack för utmärkelsen, jag tar den åt mig och berättar de sju sakerna om mig i det närmsta.

Fröken Fräken sa...

Här behövs det också lite härliga blommor som kan få till lite vårkänsla när snön envisas med att ligga kvar...! Men blomaffärerna här är sorgligt oinspirerande!

Huset vid ån sa...

Tusen Tack för dina vänliga o omtänksamma ord hos mig nu när det varit jobbigt! Hoppas allt är bra med dig! Du har så vårigt o fint med nya blommor! Primulan var så söt....Må så gott! Kram Therese

Related Posts with Thumbnails