torsdag 7 januari 2010

Snart desperat!

Jaha, så var man tillbaka på jobbet igen. Det kändes tungt. Inte för själva jobbets skull, utan för att jag fortsätter att sova så erbarmligt dåligt. I natt tittade jag på klockan sista gången vid kvart över tre. Sen fick jag sova en hackig och drömspäckad sömn fram till klockan sju. Verkligen inte tillräckligt. Jag är inte mycket för det där med huskurer och liknande men jag blir snart desperat. Hoppas verkligen att jag snart kommer tillbaka till mitt vanliga sover-som-en-stock-så-fort-huvudet-landat-på-kudden-sömn.

Bilden ljuger ganska rejält, för såhär soligt och fint var det inte idag. Mer mulet och trist, men kylan håller ju i sig även här i Skåneland. Och snön är kvar, så vi ska inte klaga.

Ha en skön kväll!

6 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Lite sol hade vi också idag.
Hopplöst när man inte kan sova.
Jag brukar som du annars somna där jag sätter eller lägger mig.
Om jag inte skulle kunna sova vilket händer sällan så brukar jag ligga och fantisera vad jag skulle göra i trädgården och hemma om jag vann en miljon.
Sov gott - så gott du kan
Annika

mitt gröna hjärta sa...

Jobbigt när man inte kan sova, har själv svårt första dagarna när man börjar jobba igen efter en lång ledighet då man vänt på dygnet. Har du provat det gamla klassiska knepet att dricka varm mjölk...?det fick vi alltid när vi var små och inte kunde somna... Brukar säga till min son att han ska tänka på roliga saker så Annika har nog inte helt fel i att tänka sköna trädgårdstankar...
Hoppas att det löser sig!
Kram jenny

Marina sa...

Frustrerande att itne få sova. Jag sov också dåligt inatt. Hoppas det blir bättre igen, brukar inte ha några större problem att somna men ibland vaknar jag väldigt tidigt (3-5) i perioder.

Ha det bra o sov gott! Kram!

Helena sa...

Här kommer min huskur! Nämligen en 40-minutersprommenad i rask takt varje dag. Och så brukar jag fundera ut vad jag ska laga till middag nästa dag när det är dags att sova. Det är så tråkigt att jag somnar på stört.

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Det är verkligen jobbigt när man inte kan sova. Det förstör verkligen hela dagen. Jag tror inte heller på alla huskurer men vad gör man inte när man är desperat. Ha en fin kväll :) Många kramar från Emilia

Tant Ulrika sa...

Tassar förbi såhär mitt i natten o tipsar dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu dratt i gång årets första tävling..

http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

..med chans att vinna presentkort från en finfin inrednings-present-allt-i-allo-butik :)

Trevlig helg! Kram

Related Posts with Thumbnails