söndag 3 januari 2010

Fina klappar

Den där samlarmarknaden jag var på nyss var sannerligen inte mycket att hänga i julgranen. Mest en massa porslin och krimskrams, och verkligen inte några fyndpriser. Nej, jag får nog ge mig till tåls till våren och sommaren, när man kan åka runt på små privata loppisar. Det känns som att möjligheterna till fynd är större där.

Då är det trevligare att visa en bild på den superfina skänkelsax jag fick i julklapp. Den kommer från Bostället, Sköna Ting och jag ser så mycket fram emot att få börja klippa örter och annat fint med den. Jag fick också två par trädgårdshandskar för lite olika användningsområden. Nackdelen med att fylla år på hösten är att det är så väldigt långt kvar till våren när man kan börja använda trägårdsrelaterade presenter och julklappar. Men kul att få är de ju ändå.


Nu måste jag sätta på en kopp te att värma mig med. När jag bodde i England drack jag mängder te för att kunna värma mig i det dragiga huset. Nu har jag det nästan likadant igen. Inte för att det är dragigt eller rått men det är ju så kallt. I natt var det ner till minus 18 ute och mitt hus har inte den allra bästa uppvärmningen. I köket orkar inte golvvärmen ge riktigt rimlig innetemperatur. 15 grader tycker jag är lite i kyligaste laget. Men det är bara att mata in mer ved i kaminen, sätta på raggsockorna och dricka mycket te.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Marina sa...

Det är itne mycket bättre att fylla år i januari (jag fyller om bara ett par dagar). Särskilt dumt är det om man är trädgårdsintresserad som du o jag då. Vilken jättefin sax! EN sån står på min "vill ha" lista.

Kram!

mitt gröna hjärta sa...

Vilka fina trädgårdsrelaterade julklappar, speciellt saxen!
Nu kan man så smått börja drömma om en ny trädgårdssäsong, även om den känns lite avlägsen just nu...
Ha det gott!
Jenny

Madicken sa...

Hejsan! Ja, kyrkgubbar går inte att få tag i vad jag vet, så jag får tillverka dem själv! Hoppas att du hittar, eller får till din krubba framöver!

Ja, det här med kylan... fy bubblan! Här har det också varit nedåt -20 grader. Brrrr! Men inget ont som inte har något gott med sig... maken fick nog av elräkningarna och har nu bestämt att vi ska köpa en kakelugn som vi kan koppla till golvvärmen och det vattenburna värmesystemet! Jiiippppiiii säger jag!

Hoppas att du också får till värmen i ert hus!

Kramis!

Fruädel sa...

Vilka fina klappar, man få planera och längta! Min mamma bor i Birmingham så jag känner till det där med decdragiga husen, hua! Man ska vara glad att vi i sverige, för det mesta iaf, slipper ha blytunga gardiner och sydda dynor i varje fönster och vid ytterdörrarna, hihi! Jag skickar en varm kram från Uppsala iaf! / Tess

Related Posts with Thumbnails