söndag 10 januari 2010

Morotsskog...

...kan kanske låta som en konstig rubrik. Men det är ungefär vad jag har i källaren. Jag skördade ju en hel del morötter i höstas och de skulle ju förvaras på något bra sätt. Jag tittade på bonden Frank i tv-programet "100% bonde" och han förvarade en del av sina morötter i sand. Det verkade ju smidigt så jag gjorde likadant. Nu har i alla fall morötterna börjat gro och upp tittar en hel liten skog av blast. Spelar ingen roll för smak eller hållbarheten verkar det som, men det är ju lite knäppt. Beror det på att sanden inte är helt ren? Eller är den för fuktig? Finns det någon som vet?

När jag nu ändå visar bilder på anskrämliga saker i min stökiga källare passar jag på att visa mina pelargoner och fuchsior. Visst är de fina? Tur att det inte spelar någon roll hur de ser ut nu, jag vet att de kommer att bli frodiga och fina till sommaren.
Nog med fula bilder för idag. Imorgon kan jag förhoppningsvis visa upp något lite snyggare.

3 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin,
Ja p-böter är aldrig kul men jag får skylla mig själv som inte kollar.
Så du är en söderböna :O)
E-hallen är jättefin nu. Jag har spelat många matcher där.
Kram

Hanna sa...

Kan kanske vara att sanden är fuktig... men sand håller ju fukten väldigt bra, är det inte därför man ska förvara morötterna däri, hmm? Jag har själv aldrig provat.

Ha en fin vecka!
Kram Hanna

Villa Solgården sa...

Kul att du tittade in hos mig så jag hittar till dig! :) Hihi, ja fula bilder får man lägga ut ibland. Bra påminnelse, jag har ju fuchsior i källaren jag också....!!

Sanna

Related Posts with Thumbnails