torsdag 29 september 2011

Inte helt bestämd ännu

Tack för er input och era råd angående ligusterns vara eller inte vara i trekammarrabatten. Jag ska ta ett slutgiltigt beslut till helgen.

I förrådsrabatten fortsätter rosorna att sätta knopp och blomma.

Några hade på förslag att jag skulle fortsätta rabatten runt brunnarna, och jag har själv tänkt den tanken. Problemet är bara att det ska slamsugas i den första brunnen en gång om året och det är nog tveksamt om renhållningsgubbarna uppskattar en rabatt runt locket. I den tredje brunnen sitter en pump som man också måste kunna komma åt.
Man kan säkert uppfatta rabatten som ganska liten, men den är nog 4,5 meter på längden och minst 2 meter bred på bredaste stället. Inte så pytteliten med andra ord.

Snart helg igen! Mycket, mycket skönt.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin fredagskväll!
Kram
Hanna

Marina sa...

Kanske du kan lösa det med en platt/stenlagt gång in i rabatten mot locken? Om du nu skulle vilja ha rabatt runt locken alltså.

Mycket skönt med helg tycker även jag.

Kram!

Millan sa...

Gillar din brunnsrabatt, förstår att "slamgubbarna" inte vill ha blommor där, tror det blir snyggt med en häck eller ett armeringsnät med något klängande om du inte vill ha det heltäckt och sen grus/sten runt brunnslocken som kan bli snygga om man tar fram dom istället för gömmer dom.

Ha det gott! och lycka till med beslutet.
Kram

Related Posts with Thumbnails