lördag 14 april 2012

Blått är flott

Helg igen, och det var en vecka sedan jag skrev något senast. Det har inte funnits så mycket att skriva om, tycker jag. Jag var i alla fall ute en liten sväng i torsdags och då hittade jag blått lite här och där. Blåsipporna har äntligen slagit ut. Scilla finns det lite här och var. Inga mängder men ändå. Jag skulle gärna ha mer, speciellt under kastanjen. Vintergröna, Vinca minor


Hyacinter som kommer från gamla julgrupper. De får nytt liv i färgstarka rabatten. Några av dem har fått de mest konstiga färger, lila och rosaaprikos till exempel. 


Nu ska jag ut och ta tag i lite göromål ute i trädgården. Kameran får följa med ifall det finns lite nya vårtecken. Ha en fin lördag!

5 kommentarer:

Nora sa...

Vilka härliga blåsippor! Dom kan man inte få nog av tycker jag!
Hoppas du har haft en fin dag i trädgården. Här kom det drygt en decimeter blötsnö idag så det ända som blev gjort i trädgården var att skaka snö av träd och buskar så dom inte skulle knäckas:-(

Marina sa...

De är så fina, blåsipporna. Mina har nästan blommat över men nu börjar de blå vitsipporna slå ut och de är också underbara.

Hoppas du haft en bra dag och lika härligt väder som vi.

Kram

Carolina sa...

Hej! Underbara bilder, blåsippor är väl det mest ljuvliga att se på våren. Ha en fin dag!
Kram Carolina

Jord under naglarna sa...

Blåsipporna blommar även här och de är så fina! Scillorna är inte på gång än, så det är lite olika i landet vad som blommar samtidigt.

Millan sa...

Blåsippor är underbara.
Hoppas du haft en skön helg!
Kram

Related Posts with Thumbnails