måndag 23 april 2012

Rar-nunkel

Nej, jag vet att den inte heter så. Men den är ju verkligen rar och har ett så oförtjänt fult namn. Ranunkeln. Inte gick det att motstå den när den fanns på ICA för en billig penning. 


Jag har pysslat med en annan favoritblomma idag också. Nämligen luktärten. De har kommit upp nästan för bra i sina rootrainers. De trasslar in sig i varandra hej vilt, så idag fick de varsin liten grillpinne att klänga fast vid. Det är lite pilligt att reda ut stänglarna och binda upp dem utan att de skadas eller går av. Hoppas att det snart blir varmare så att de kan få flytta ut. Jag har luktärtsplanerna klara för mig. Vet precis var och hur de ska sitta. 


Här får ni förresten en liten glimt av hur det ser ut ungefär en decimeter till vänster om där jag sitter just nu. Min lilla datorhörna är så gott som klar och till vänster finns min "dagbädd".  Där ska jag ligga och läsa böcker om det, mot förmodan (!), skulle bli någon regnig dag i sommar. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du, då kommer jag till dig och hämtar luktärter om mina fortsätter trilskas. Har inte grott ännu! Jag slarvade med att blötlägga och ja, synden straffar sig.

Min buskpion har jag nog haft sen 2008 eller kanske 2007, inte längre i alla fall.

Nä, dags att ta tag i dagen.

Kram
Marina

Fröken Grön sa...

Ranunklar är ljuvliga!
Din dagbädd och blogghörna ser ut att vara likaså.
Ha det fortsatt fint i veckan!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails