onsdag 25 april 2012

Före och efter, del 2

Jag känner mig riktigt duktig idag. När jag kom hem från jobbet satte jag mig nämligen och sydde två kuddfodral. Det måste fyllas på med ännu fler kuddar i dagbädden och några gamla kuddar ska få nya fodral men jag har i alla fall kommit en liten bit på väg. 


Jag har nästan själv glömt hur det såg ut här i övre hallen innan jag började renovera. Här nedanför är ett litet bildbevis. Murrigt, slitet och världens mest vidriga tapeter. De nytagna bilderna ger ett ljusare intryck, trots att det var mulet när jag tog dem. Det var ju också ett av syftena när jag började göra om. Att få det ljusare. 


Bokhyllan sträcker sig längs hela den högra väggen, ända ut på den lilla balkongen och fram till dörren som går in till kattvinden. Ett svårmöblerat rum är det, med fyra dörrar, ett fönster och en trappa, men nu är det bättre utnyttjat. Det var inte helt enkelt att hitta ett tillräckligt litet skrivbord, som ändå går att sitta vid, men det lyckades till slut. Det blev ett litet klaffbord som jag hittade på en loppis utanför Önneköp, och som förstås målats vitt. Stolen kommer från mitt eget förråd och har också målats om. Den ska få en kudde i sinom tid. 


Veckorna susar fram och nu är det snart långhelg. Fyra dagars ledighet. Sweet!

3 kommentarer:

Marina sa...

SÅ fint och vilken stor skillnad!
Mycket bra jobbat tycker jag.

Kramar från mig som ser fram emot långhelg!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du nyttjat ytan jättebra, både dagbädd och bloggplats. Och vilken skillnad med vitt som basfärg, fint med kuddar som har färg till det.
Trevlig helg och kram
AnnaMaria

Hanna sa...

Jag har tyvärr flyttat min blogg.
Hoppas att du kan följa med.
Kram
Hanna

Related Posts with Thumbnails